Feesten en partijen

Wij zijn dé DJ voor al uw Feesten en Partijen.

 

Liever een themafeest? Dat is een feest apart.

Carnaval, de jaren 70, 80 en 90… dit zijn specifieke feesten die onder een thema feest vallen, en zo kennen wij ook de glitterparty’s, houseparty of een examenfeest.

Ook voor deze specifieke feesten kunt u ons inhuren, bij thema feesten bepaalt en regelt u het thema feest, en wij als DJ-Drive-In zullen onze muziek daarop aanpassen!

Bruiloften.  

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven zijn. Onze DJ trouwde al menig keren met andere bruidsparen mee.

Wat is het geheim van een onvergetelijke bruiloft? Daar heeft onze Dj maar een antwoord op: Ervaring!

Wij passen ons altijd aan op het publiek. Dat betekent dat ons repertoire, nooit van te voren is aan te geven. Als we merken dat bepaalde dingen het niet goed doen, schakelen we gelijk over naar iets anders, en gaan we daaruit verder.  Een bruiloft laat zich meestal samenvatten in een aantal vaste onderdelen. Daarmee bouwen we een feestavond op een gedegen manier op: Daar draaien we rustige muziek die prachtig aanwezig is, maar nooit storend is. 

Vervolgens openen we de avond met de openingsdans (of juist niet, als je dat niet wilt.) Dit kan met een foxtrot of quickstep, maar ook met iets heel anders, de keuze is aan jullie. Wil je niet dansen? Geen probleem; onze DJ verzorgt dan gewoon voor gezellige achtergrond muziek.

Hierna pakken wij het op met danswerk, van Hazes tot house en alles wat er tussen zit en bouwen dat vervolgens uit naar een feestrepertoire. Laat dat maar aan onze DJ over. Het einde bouwen we naar een climax toe waarbij iedereen betrokken wordt, met het bruidspaar als middelpunt. Onze DJ wisselt zonder moeite van foxtrot naar disco naar pop naar dance naar rock naar polonaise en weer terug. 

Het volume is bij onze DJ nooit een probleem. het bruidspaar is de baas. Zij bepalen hoe hard de muziek zal klinken op de dag van hun leven. En zo hoort het ook.

Bedrijfsfeesten

Dé DJ voor uw bedrijfsfeest. 

Wij geloven dat de juiste muziek de perfecte sfeer kan creëren op uw bedrijfsfeest. Uw bedrijfsfeest en collega’s verdienen dan ook een professionele DJ. Ieder bedrijf heeft een andere cultuur met andere mensen. Smaken verschillen en dat is iets wat onze DJ als geen ander weet. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wilt u een swingende dansvloer of juist sfeervolle achtergrondmuziek, onze DJ staat tot uw dienst en richt zich op uw wensen.

Een swingend feest en de juiste sfeer. Wij willen dat uw collega’s de dansvloer opgaan. Een feest is zo veel leuker wanneer iedereen danst.

Wij draaien de hits en uw muziek. Onze DJ draait de nieuwste muziek voor jong en oud. Van Madonna tot David Guetta.

Voordelig. Vanaf 300,- kunt u bij ons de juiste DJ vinden. Inclusief BTW.

Betrouwbaar. Wij houden ons aan onze afspraken. U kunt op ons rekenen!

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van de juiste muziek voor bedrijfsfeesten. Door steeds goed te luisteren naar onze klanten hebben wij een goed gevoel voor de sfeer op een feest ontwikkeld. Daarom verzorgen wij graag voor uw bedrijfsfeest.